Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Завершується набір на професійну комп'ютерну освіту! Старт - 18 травня!

Не важливо скільки вам років, 15 чи 55, у нас ви в будь-якому віці можете здобути затребувану ІТ-спеціальність, змінити професію та отримати високооплачувану роботу! 

 

Ми пропонуємо три топові напрями навчання:

 


Навчання в Академії триває лише 2,5 роки, адже у програмі немає нічого зайвого, лише необхідні для отримання ІТ-спеціальності предмети та 100% практики. Навчальні програми повністю відповідають сучасним потребам українського та світового ІТ-ринку. 

Головний принцип Академії – «максимум практики, мінімум теорії», головна мета – працевлаштування кожного випускника. Студенти створюють власні проекти, закріплюють знання, поповнюють своє портфоліо та мають можливість працевлаштуватись ще під час навчання.

Гнучкий навчальний процес дозволяє поєднувати навчання з роботою чи іншою діяльністю. Ви самі обираєте час, коли вам зручно навчатись, адже в академії є ранкові, денні та вечірні групи.

Після завершення навчання ви отримаєте:

  • міжнародний диплом Комп’ютерної Академії ШАГ, що визнається у всьому світі;
  • міжнародні сертифікати від лідерів галузі компаній Microsoft, Cisco, Autodesk, залежно від обраного напряму. 

 

Професійна Комп’ютерна Освіта – це впевнений старт кар’єри в ІТ. 

Приєднуйтесь! Набір завершується!!!

Початок навчання - 20 травня! 

Усі деталі: (067) 557-87-04. 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності