Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

BootСamp - унікальний профорієнтаційний ІТ-табір для дітей 15-18 років!

Ваша дитина не може жити без комп’ютерів? Мріє стати програмістом, дизайнером, блогером, інженером «розумних» будинків чи творцем віртуальних світів, але не знає, що приховують ці спеціальності? А, можливо, сумнівається в обраній професії?

 

BootCamp в Комп'ютерній Академії ШАГ – це можливість «приміряти» будь-яку ІТ-спеціальність, займатися реальними проектами, поспілкуватися з представниками цих професій і побачити, де можна працювати у майбутньому. 

 

Профорієнтаційний табір розрахований на школярів та студентів 15-18 років. Кожна зміна BootCamp триватиме 10 днів. За цей час підлітки зможуть зрозуміти всі тонкощі ІТ-галузі, створять свій проект та знайдуть нових друзів.

 

У програмі табору – навчальні пари, хакатон, зустрічі з експертами, екскурсії в ІТ-компанії. Діти зануряться у реальний світ ІТ, відчують атмосферу командної роботи над проектами, зрозуміють яка ІТ-спеціальність їм найбільше подобається.

 

BootCamp дає змогу спробувати себе у найбільш популярних сферах ІТ:

 

1. Програмування

Проект на Arduino – створення розумного будинку, веб-програмування, Front-end, розробка мобільних додатків під Android, створення власного веб-браузера, знайомство з роботою QA (тестувальника).

Зміни: 1-12 липня, 15-26 липня. 

 

2. Дизайн

Створення ілюстрацій, Game Design, моделювання 3D-персонажів, інтер’єрний, технічний і промисловий дизайн, WEB-design, рекламна фотографія, прототипування мобільних додатків.

Зміни: 1-12 липня, 15-26 липня.

 

3. IoT і Python

Знайомство з поняттям IоT і Big Data, мови програмування С++ та Python, проектування та створення розумного будинку, створення проектів на Arduino й Raspberry, знайомство з професією інженера.

Зміни: 1-12 липня, 15-26 липня. 

 

4. Game Dev

Інструмент Unity та все, що необхідно для створення і оптимізації 2D і 3D-ігор, об’єктно-орієнтоване програмування, 3D-редактори, етапи ігрового процесу – промальовування, візуалізація анімації, фізики та інших аспектів гри; основи розробки ігор для мобільних пристроїв та для віртуальної реальності.

Зміни: 15-26 липня. 

 

Дізнатися усі деталі та записатися у табір можна за тел.:

(067) 557-87-04
(050) 445-21-11

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності